Våra lärare reser till Venezuela

Våra lärare reser till Venezuela

Vår dirigent Ron Davis Alvarez och vår lärare Misuzu Cassegård reser till Venezuela under februari månad som en del av en utbildningsåterkoppling mellan El Sistema Venezuela, El Sistema Sverige och Drömorkestern.

Ron kommer att turnera i Venezuelas orkestrar och körer och ge workshops om motivation, internationellt arbete, ge nya ledare och pedagogiska tekniker med lärare och elever i olika skolor El Sistema ligger i Caracas, Miranda, San Juan de Los Morros och Puerto La Cruz. Mer än 2000 personer kommer att dra nytta av dessa workshops.

Misuzu kommer att diktera några klasser om den metod som används i Drömorkestern och kommer också att lära sig om att arbeta med förskolebarn och barnorkestrar inom El Sistema.

Du kan följa denna turné genom våra sociala nätverk: @dreamorchestra.se, på Facebook och @dreamorchestrastories på Instagram.

Denna utbyte har stöd från Dream Orchestra, El Sistema Sverige, Stiftelsen Theodor och Hanne Mannheimers Fond, Phillipsson Foundation eller Hilti Foundation.