Tre studenter leder Dream Orchestra Lövgärdet

Tre studenter leder Dream Orchestra Lövgärdet

Aseel

Nytt i vårt musikaliska program: Dream Orchestra Lövgärdet, leads av Paulina (cello), Aseel (altfiol) och Timor (fiol). Varje torsdag klockan 18.00 träffas de i Rosa Huset i Lövgärdet för att undervisa mer än 15 barn och ungdomar, mellan 7 och 18 år, som började studera musik i Dream Orchestra Lövgärdet i december.

Utbildade inom Dream Orchestra Young Leaders börjar denna trio att leda ett program baserat på genom en metod som innebär integration musik oavsett språk, ålder, religion eller ursprung. De som övar tillsammans med mer än 30 medmusikanter i Dream Orchestra Young Leaders, kan bli framtidens lärare, exempel på de globala medborgare som vi hjälper till att utveckla.

Paulina

Om du vill gå med i den här nya orkestern skriver du ett mail till info@janmattsson.se eller kommer till våra övningar varje torsdag klockan 18:00 i Rosa Huset på Rosmaringatan 53, Lövgärdet. Buss 75 eller 77 till Persilegatan. Du behöver inte någon ha förkunskap om musik, bara vill du låta musiken ge dig nya erfarenheter..

Den här nya orkestern stöds av Rosa Huset i Lövgärdet, Betlehemskyrkan och Drömorkestern Förening.

Timor