STÖD OSS

STÖD OSS

Dream Orchestra, som en växande ideell organisation, använder musik som verktyg för att nå ut till barn och unga och ensamkommande mellan 5 och 25 år, som riskerar social isolering. Med respekt, solidaritet, kommunikation, uthållighet och passion som värdegrund utgör föreningen ett stöd till dessa unga under asylförfaranden och utbildning, sökande efter bostad och arbete. I föreningen erbjuds möjlighet att utveckla sin talang i en demokratisk miljö och arbeta tillsammans för ett konstnärligt mål som ökar den sociala sammanhållningen.

Våra studenters behov är olika, en del mer akuta än andras. Vissa av våra medlemmar behöver en plats att bo, andra behöver ekonomiskt stöd för att kunna ta sig till repetitioner, andra behöver ett stipendium som gör att de kan studera musik i den utsträckning som krävs för deras utveckling. Vi har medlemmar som har investerat många timmar i sina musikstudier och nu behöver ett bra instrument.  

Du kan stödja oss på olika sätt:

  • Bli volontär: Allt vi hittills har uppnått inom Dream Orchestra kan vi tacka våra frivilliga för, lärare och andra som har offrar sin tid för att säkerställa att barnen och ungdomarna får en oförglömlig upplevelse genom föreningen
  • Bli sponsor: Namnet på ditt företag kan kopplas till ett musikaliskt och socialt integrationsprogram där alla har samma inlärningsmöjligheter. Du kommer att vara en del av att påverka utvecklingen av vårt samhälle positivt.
  • Skänk eller köp ett instrument: Varje vecka anländer nya studenter till vår orkester. Om du har ett instrument hemma som du inte använder kan våra medlemmar ge det ett nytt liv. Om du vill bidra till en förhöjd musikalisk kvalitet för våra mest avancerade elever – köp ett bra instrument till oss!
  • Donera pengar: Alla donationer är mycket viktiga för alla våra studenter. Vi är tacksamma för ditt bidrag.
  • Bli månadsgivare till DO

Hör av dig till oss!

Bankgiro: 700-0219 (SEB)

Swish: 123 348 28 25

Vill ditt företag göra skillnad för ett minskat utanförskap bland ungdomar i Göteborg? Vill ni utveckla ert hållbarhetsarbete inom det sociala området och bli en attraktiv arbetsgivare med stolta medarbetare?

Om svaret är JA är ni varmt välkomna att bli företagsvän i den ideella föreningen Dream Orchestra!

Picture Lisa Thanner and Nicklas Elmrin